Credion Amersfoort

Zonnehof 23, 3811ND Amersfoort
Maak een afspraak

Over Credion Amersfoort

Credion Amersfoort is vanuit haar kantoor aan de Zonnehof 23 te Amersfoort sinds 2019 actief in de regio Eemland. Haar missie is het realiseren van goede, werkbare financieringsoplossingen voor ondernemers door vakkennis, ervaring en het uitgebreide netwerk zo optimaal mogelijk in te zetten. Hierbij staan persoonlijk contact, transparantie en een langdurige relatie met opdrachtgevers en financieringspartners centraal.

Marco Wijntjes
Professional met ruim 20 jaar werkervaring op het gebied van commerciële vastgoedfinanciering aan ondernemers en particuliere beleggers. Marco heeft een unieke combinatie van kennis en ervaring op het gebied van commerciële en risicomatige beoordeling van nieuwe financieringen en het beheren en herstructureren van lopende leningen. Deze brede expertise is opgedaan bij verschillende gerenommeerde bancaire instellingen waaronder ABN AMRO en Rabobank. Naast vastgoed richt Marco zich nu ook op alle andere vormen van bedrijfsfinanciering.

Onze toegevoegde waarde

Dit is kort samengevat:

  • Goede actuele kennis van de markt met betrekking tot financieringen en financieringsvormen, mede door permanente educatie;
  • Een breed netwerk van o.a. financiers en participatiemaatschappijen;
  • De beste onafhankelijke financieringsoplossing voor u als ondernemer.

Kortom, Credion Amersfoort is een specialist op het gebied van vastgoed- én bedrijfsfinancieringen. Dankzij de Credion-formule beschikt zij over goede ingangen bij ruim 100 verschillende financiers, die al dan niet gecombineerd kunnen worden ingezet. Hiermee kan maatwerk worden geleverd. Dit samen met ons lokale netwerk van o.a. taxateurs en notarissen zorgt voor succes. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij maken graag kennis met u en uw toekomstplannen. Met een mail of telefoontje is het gesprek geopend.

Adresgegevens Credion Amersfoort

Credion Amersfoort

Zonnehof 23, 3811ND Amersfoort
Maak een afspraak

Vrijblijvend gesprek met Credion adviseur

Bel mij terug voor een afspraak

Ik ben te bereiken op de volgende gegevens:

We nemen binnen 24 uur contact op